ALPHEN A/D RIJN – We hebben de laatste puntjes op de “i” gezet en hebben o.a het geluid op ons gemak afgesteld. In tegenstelling tot onze collega’s werken wij met State of the Art Sound Processing om het geluid in de zaal werkelijk prachtig te laten linken.

Over ons Geluid…

In 99% van de gevallen zal een bruiloft DJ zijn DJ-Deck aansluiten op een mengpaneel die vervolgens naar zijn versterkers gaat om vervolgens de speakers te voorzien van geluid.

Soundprocessing

Bij MagicWeddings doen we dat anders. Het geluid van onze set-up wordt verzorgt door een geavanceerde soundprocessing opstelling die er voor zorgt dat het volume en alle levels op elkaar worden afgestemd. Dit betekent in de praktijk dat het geluid eigenlijk zo klinkt zoals je het ook op de radio zou horen. Dus microfoons en muziek worden automatisch afgemixed alvorens het door de speakers te horen is in de zaal. Dit gaat allemaal realtime.

Hierdoor klinkt onze set-up werkelijk geweldig en kunnen wij de uitzonderlijke kwaliteit leveren die onze klanten van ons gewend zijn. Kwaliteit waar we trots op zijn!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*